ساخت 100 هزار کلاس درس از سوی خیرین مدرسه‌ساز

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور با بیان این‌که از سال‌های پس از پیروزی انقلاب تاکنون حدود 20 درصد فضاهای آموزشی کشور توسط خیرین ساخته شده است، گفت: از مجموع بیش از 500 هزار کلاس درس ساخته شده در این مدت تاکنون حدود صد هزار کلاس آن توسط خیرین ساخته شده است.
کد خبر: ۹۰۶۶۵۷

به گزارش ایسنا، امان‌الله عباسی افزود: سال گذشته در مجموع 1850 پروژه در قالب حدود 11 هزار کلاس درس با زیربنای یک میلیون و 520 هزار متر مربع تحویل شد.

وی میزان اعتبار هزینه شده برای تحویل این تعداد کلاس درس را حدود 2000 میلیارد تومان اعلام و ابراز امیدواری کرد: امسال نیز 2000 پروژه آماده و در دو مقطع ابتدای مهر و ایام دهه فجر در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد.

عباسی تعداد پروژه‌های در دست ساخت سازمان نوسازی کشور را 5200 پروژه اعلام و خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها با حدود 28 هزار کلاس درس و زیربنای پنج میلیون مترمربع در حال ساخت است که اعتبار موردنیاز برای اتمام ساخت این پروژه‌ها حدود 4000 میلیارد تومان برآورد می‌شود. وی با بیان این‌که از سال 92 که سازمان نوسازی مدارس کشور در بحث ایمنی مدارس و استانداردسازی تاسیسات سرمایشی و گرمایشی ورود پیدا کرده حدود 40 هزار کلاس درس استانداردسازی شده است، افزود: در صورت تخصیص اعتبار ظرف دو تا سه سال کار استاندارد سازی سیستم‌های گرمایشی در مدارس سراسر کشور به اتمام خواهد رسید.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور تعداد خیرین مدرسه‌ساز ثبت شده در سامانه ادارات کل نوسازی مدارس کشور را حدود
280 هزار نفر دانست و یادآور شد: نهادهای مختلف دیگری مثل بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی حضرت امام(ره) در بحث مدرسه‌سازی ورود کرده‌اند که تاکنون قرارداد مربوط به احداث هزار مدرسه توسط این نهاد منعقد شده که 580 مورد آن تحویل شده و امسال نیز 200 مورد آن تحویل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها