به گزارش جام جم سرا ، بیشتر افراد به محض استفاده از محتوای تخم مرغ، پوستهای آن را دور میاندازند در حالی که با این کار خود را از خواص آن ماده محروم میکنند. در واقع، پوست تخم مرغ سرشار از مواد معدنی مختلف همچون کلسیم است. جذب و هضم این منبع کلسیم برای بدن بسیار آسانتر از منابع دیگر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد