تکرار سناریوی تهدید و تناقض گویی

سخنگوی کاخ سفید: ایران از تروریسم حمایت می کند

واکنش کاخ سفید به منتقدان آمریکایی برجام

منتقدان توافق ایران، اشتباه می کنند یا دروغ می گویند

سخنگوی کاخ سفید گفت: بسیاری از جمهوریخواهان می گویند ایران صدها میلیارد دلار بر اثر تخفیف تحریم ها در نتیجه این توافق بدست می آورد و همانطور که بارها گفتم این درست نیست.
کد خبر: ۹۰۳۶۶۵
منتقدان توافق ایران، اشتباه می کنند یا دروغ می گویند

به گزارش جام جم آنلاین ، جاش ارنست در نشست خبری در کاخ سفید واشنگتن گفت: نخستین مسئله این است که هشدارهای تند شدیدترین منتقدان این توافق درست نیست و محقق نخواهد شد.

وی افزود: بسیاری از جمهوریخواهان در کنگره این مسئله را مطرح می کردند که ایران صدها میلیارد دلار بر اثر تخفیف تحریم ها در نتیجه این توافق بدست خواهد آورد و همانطور که بارها گفتم این درست نبود. این آخرین گواهی است که نشان می دهد منتقدان این توافق اشتباه می کنند یا دروغ می گویند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها