سفر نخست وزیر استرالیا به هند

جام جم آنلاین: جان هوارد نخست وزیر استرالیا در سفری چهار روزه به منظور تقویت بازرگانی دوجانبه به هند رفت.
کد خبر: ۹۰۳۵۵

حجم تجارت کنونی دو کشور بیش از 5 میلیارد دلار در سال است و هوارد در راس هیاتی بزرگ شامل بانکداران و صاحبان شرکتهای انرژی برای افزایش این میزان تجارت به هند رفت.
اما استرالیا روز جمعه اعلام کرد تا وقتی که دهلی نو پیمان عدم تکثیر سلاحهای هسته ای (ان.پی.تی) را امضا نکرده به هند اورانیوم نخواهد فروخت.
هوارد پیش از رفتن به هند گفت ما خیال تغییر سیاست کنونی خود را نداریم. جورج بوش رئیس جمهور امریکا پنجشنبه گذشته معامله هسته ای مهمی در دهلی نو امضا کرد.
هوارد افزود: ما قطعا خیال نداریم فقط به خاطر این که هندی ها و امریکایی ها به توافق رسیده اند ، ناگهان سیاست خود را تغییر دهیم.
استرالیا حدود 40 درصد ذخایر شناخته شده اورانیوم جهان را دارد اما آن را فقط به کشورهایی می فروشد که پیمان فوق را امضا کرده اند.
پیش از هوارد ، در دو هفته گذشته ژاک شیراک رئیس جمهور فرانسه و بوش به هند رفته اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها