تب همه‌پرسی جدایی از اتحادیه اروپا

نتایج یک نظرسنجی جدید در اروپا نشان می‌دهد مردم کشورهای دیگری غیر از انگلیس نیز خواهان برگزاری همه‌پرسی درباره ادامه حضور در اتحادیه هستند.
کد خبر: ۹۰۳۰۹۶

به گزارش رویترز، نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که 45 درصد رأی دهندگان هشت کشور اروپایی از جمله فرانسه و آلمان مانند انگلیسی‌ها خواهان برگزاری همه پرسی درباره ماندن کشورشان در اتحادیه اروپا هستند.

این نظرسنجی توسط موسسه «ایپسوس ـ موری» در فاصله 25 مارس تا هشتم آوریل از 6000 نفر در آلمان، بلژیک، اسپانیا، فرانسه، مجارستان، ایتالیا، لهستان و سوئد انجام شده است و به‌طور متوسط یک سوم پرسش‌ شوندگان خواهان خروج کشورشان از اتحادیه اروپا بودند.

در ایتالیا و فرانسه به ترتیب 48 و 41 درصد گفتند با جدایی کشورشان از اتحادیه اروپا موافقند اما در لهستان (با 22درصد رأی موافق) و اسپانیا (با 26درصد رأی موافق) کمترین میزان گرایش به خروج این کشورها از اتحادیه اروپا وجود دارد. ‌/‌ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها