به گزارش جام جم آنلاین ، در دومین روز از نشست گردهمایی اقتصادی ایران و اروپا که از روز گذشته (سه شنبه) در زوریخ سوییس آغاز شد و کماکان ادامه دارد، بیش از 450 نماینده از هیات های تجاری هر دو طرف در خصوص موانع و فرصت های سرمایه گزاری در ایران بحث و تبادل نظر می کنند.
در نشست امروز که یکی از مقام های آمریکایی نیز حضور داشت، درباره تحریمهای ایران سخنرانی کرد.
جارد بلانک، معاون نماینده ویژه آمریکا در زمینه اجرای برجام گفت:ما مانع تعاملات اقتصادی قانونی با ایران نخواهیم شد.
وی با لحنی تند، خطاب به اروپاییها گفت: اگر شما به خاطر نگرانیهای دیگر، با ایران تعاملات اقتصادی نمیکنید تحریمهای آمریکا را بهانه نکنید.
کشورهای اروپایی در حال حاضر از بیم تحریم های آمریکا علیه بانک ها و شرکت های خود ازتعامل با ایران پرهیز می کنند.
کرباسیان نماینده ایران نیز در دومین روز از گردهمایی ایران و اروپا که یکی از سخنرانان بود خطاب به کشورهای اروپایی تاکید کرد: شما می توانید به عنوان یک سهامدار به صورت بلند مدت در پروژه های سرمایه گذاری ایران حضور داشته باشید.
عقیلی مدیر بانک خاورمیانه هم در نشست امروز افزود: تحریم ها درحال حاضر لغو شده اند. ما سخت در حال کار بر رو بازار سرمایه ایران هستیم تا آن را برای معامله با کشورهای جهان آماده کنیم.
روز گذشته نیز سخنرانان سومین گردهمایی اقتصادی ایران و اروپا ضمن تاکید بر ظرفیت های فراوان اقتصاد ایران، بر جذابیت بازار کشورمان تاکید کردند.
450 نماینده از بخش های خصوصی ایران و کشورهای اروپایی در این گردهمایی دو روزه شرکت دارند.
دو گردهمایی پیشین در سال های 2014 و 2015 به ترتیب در شهرهای لندن و ژنو برگزار شده بود.
هدف برگزاری این گردهمایی برقراری رابطه میان شرکت های اروپایی و ایرانی و پایه ریزی مبادلات بازرگانی و سرمایه گذاری در ایران اعلام شده است.
منبع: ایرنا
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند