لحظاتی پیش و با حضور رئیس‌جمهور

مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران آغاز شد

به مناسبت روز ارتش

فرودگاه‌های تهران فردا ۴ ساعت تعطیل هستند

همزمان با روز ارتش و اجرای مانور هوایی نیروهای مسلح در ۲۹ فروردین، پرواز باری و مسافری در سه فرودگاه امام‌خمینی(ره)، مهرآباد و پیام از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه تا ۱۱ و ۳۰ دقیقه صبح انجام نمی‌شود.
کد خبر: ۸۹۶۲۰۶
فرودگاه‌های تهران فردا ۴ ساعت تعطیل هستند

به‌ گزارش جام جم آنلاین ، به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ صبح روز ۲۹ فروردین، رژه هوایی پرواز نیروهای مسلح در آسمان تهران انجام می‌شود.

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: این رژه هوایی که نشان از اقتدار نظام جمهوری اسلامی دارد، با هماهنگی نزدیک بین ارتش جمهوری اسلامی ایران و شرکت فرودگاه‌های کشور انجام می‌شود و بر این اساس به‌منظور حفظ ایمنی پروازهای شرکت کننده در رزمایش و دیگر پروازها، بنا به پیشنهاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرودگاه‌های داخل TMA فرودگاه مهرآباد(شامل فرودگاه‌های مهرآباد، امام‌خمینی(ره) و پیام) به‌جز پروازهای شرکت کننده در رزمایش از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ روز ۲۹ فروردین بر روی سایر پروازها بسته اعلام شد.

وی افزود: پیش از این با صدور اطلاعیه هوانوردی در یک ماه گذشته مانور، به همه شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی اعلام شده‌است که در این ساعات پروازهای مسافری و باری انجام نمی‌شود.

سعید اکبری اظهار داشت: همچنین تمامی ایرلاین‌های داخلی و خارجی از این موضوع مطلع هستند و باید این برنامه را به اطلاع مسافران خود رسانده و برنامه پروازی خود را طوری تنظیم کنند که خارج از ساعات اعلام شده پرواز داشته باشند.

مسافران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر برای پروازهای فرودگاه مهرآباد با شماره تلفن ۱۹۹ و برای پروازهای فرودگاه امام‌خمینی (ره) با شماره تلفن ۰۹۶۳۳ تماس بگیرند.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها