
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فرانس پرس، این شمپانزه نر 24 ساله مدت دو ساعت در یک محله مسکونی شهر سندای گردش می کرد و برای اینکه کارکنان باغ وحش او را به دام نیاندازند از تیرهای برق بالا می رفت.
شاشا کابل های برق را به جای شاخه های درختان گرفته و بندبازی می کرد. یک بندبازی خطرناک که می توانست جانش را بگیرد. یکی از کارکنان با تفنگ یک فلشت بیهوش کننده را به سوی شاشا شلیک می کند.
شمپانزه که فلشت به پشتش اصابت کرده بود خشمگین شده و از همان بالای کابل های برق به سوی کارکنان باغ وحش حمله می کند . حیوان سپس با یک دست به یک کابل آویزان شده و سپس به زمین سرنگون می شود.
با اینکه شاشا داخل تور نجات نیفتاد و نقش بر زمین شد اما از این حادثه بدون جراحتی جان سالم بدر برد.
فیلم را با هم ببینیم.



گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد