سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش فارس، مظهری با اشاره به آبپاشی مکرر به این میوهها توسط فروشندگان و سمومی که باغداران به میوه میزنند، تأکید میکند: چیدن زودهنگام میوه باعث ماندن سم روی آن و انتقال به بدن میشود و لازم است میوهها قبل از مصرف خوب شستوشو و ضدعفونی شوند.
این متخصص تغذیه، مصرف نمک در کنار چغاله بادام و گوجهسبز را نادرست میداند و خاطرنشان میکند: خانوادههای ایرانی به مصرف غذاهای شور مانند نان که 2 درصد نمک اضافه شده دارد یا فستفود و غذاهای فرآوری شده که نیترات و نیتریت زیادی دارند، عادت کردهاند و این فرهنگ، مغایر با توصیههای سازمان بهداشت جهانی است.
مظهری ادامه میدهد: معمولا کودکان گوجهسبز را با هسته میخورند که این مساله باعث سوءهاضمه و گاه مسمومیت میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد