jamejamnashriyat
کد خبر: ۸۹۴۷۷۷   ۲۴ فروردين ۱۳۹۵  |  ۰۰:۰۱

سیدضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه، مصرف زیاد گوجه سبز و چغاله بادام را برای زنان باردار، بیماران قلبی و مبتلایان فشارخون مضر دانست .

به گزارش فارس، مظهری با اشاره به آب‌پاشی مکرر به این میوه‌ها توسط فروشندگان و سمومی که باغداران به میوه می‌زنند، تأکید می‌کند: چیدن زود‌هنگام میوه باعث ماندن سم روی آن و انتقال به بدن می‌شود و لازم است میوه‌ها قبل از مصرف خوب شست‌وشو و ضدعفونی شوند.

این متخصص تغذیه، مصرف نمک در کنار چغاله بادام و گوجه‌سبز را نادرست می‌داند و خاطرنشان می‌کند: خانواده‌های ایرانی به مصرف غذاهای شور مانند نان که 2 درصد نمک اضافه شده دارد یا فست‌فود و غذاهای فرآوری شده که نیترات و نیتریت زیادی دارند، عادت کرده‌اند و این فرهنگ، مغایر با توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی است.

مظهری ادامه می‌دهد: معمولا کودکان گوجه‌سبز را با هسته می‌خورند که این مساله باعث سوء‌هاضمه و گاه مسمومیت می‌شود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

ساعت چهار بار نواخت.../به مادرم گفتم: «دیگر تمام شد»/گفتم: «همیشه پیش از آن‌که فکر کنی اتفاق می‌افتد/باید برای روزنامه تسلیتی بفرستیم...»

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

موفق‌ترین محتواها را باید در اوج تمام کرد و نباید این‌طور باشد که آن‌قدر یک برنامه را ادامه دهند که بیننده یا شنونده، زده شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر