در حمایت از مؤسسات خیریه؛

اولین اجرای ارکستر سمفونیک تهران در سال 95 برگزار می‌شود

ارکستر سمفونیک تهران به رهبری ˝لوریس چکناواریان˝ در حمایت از مؤسسات خیریه، نیمه دوم اردیبهشت در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود.
کد خبر: ۸۹۲۴۹۲
اولین اجرای ارکستر سمفونیک تهران در سال 95 برگزار می‌شود

به گزارش جام جم نوا به نقل از روابط عمومی ارکستر سمفونیک تهران، این ارکستر بنا به وظیفه انسانی واجتماعی خود اقدام به اجرای برنامه به منظور حمایت از فعالیت‌های انسان دوستانه مؤسسات خیریه کرده است.

بر همین اساس و طبق توافق صورت گرفته بین بنیاد رودکی و وزارت کار وامور اجتماعی و سازمان بهزیستی کل کشور، ارکستر سمفونیک تهران به رهبری "لوریس چکناواریان" نیمه دوم اردیبهشت در تالار وحدت به روی صحنه خواهد رفت.

گفتنی است این کنسرت با حضور افتخاری "لوریس چکناورایان" همراه خواهد بود و عواید حاصل از فروش بلیت در اختیار مؤسسات خیریه قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها