به گزارش جام جم سرا، این پیشغذای خوشمزه با صرف کمی وقت بهراحتی درست میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
2 عدد سینه مرغ خرد شده
1 قاشق سوپخوری آرد
3 /1 پیمانه شیر
50 گرم کره آب شده
2 /1 پیمانه پنیر گودای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده
1 قاشق چای خوری پودر کاری
15-10 عدد خمیر پیراشکی
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید؛ سپس تکههای مرغ را داخل آن کمی سرخ کنید تا طلایی شوند. آرد را با شیر مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید. پودر کاری، پیازچه خرد شده و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده، مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید. حال صبر کنید تا سس مرغ کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
2. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرهای پیراشکی را بهصورت مثلثهای بزرگ برش دهید. خمیر را از نانوایی هم میتوانید تهیه کنید. مقداری از مواد را روی قسمت بالای مثلث قرار دهید. مقداری از پنیر گودا و موتزارلا هم روی مواد قرار دهید. حالا خمیر را بهآرامی لوله کنید.
3. رولها را داخل سینی فر که قبلا کمی چرب کردهاید بچینید و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رولهای شما آماده شود؛ سپس آنها را سرو کنید.
فوت و فن
بهتر است مرغ ها را ریز خرد کنید تا رول های شما زیبا تر شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد