به گزارش جام جم آنلاین، دکتر حسین رستگار، اظهارداشت: بهتر است آجیل را از فروشگاه های معتبر خریداری کنند که متأسفانه در برخی فروشگاه ها آجیل های سنواتی که از سال های قبل در انبارهای خود نگهداری کرده اند را با زدن رنگ های غیر مجاز که مضر هستند به صورت شکل های درخشنده ارائه می کنند که مردم هنگام خرید باید دقت کافی را داشته باشند.
وی گفت: آجیل هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند یکی از سم های مضر یا همان آفلاتوکسین است افزایش و رشد پیدا کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه می زند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود: البته این تقلبات معدود است و از طرف برخی سودجویان انجام می شود که امیدواریم مصرف کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده می کنند حتما آن را به مسئولین مربوطه گزارش دهند.
منبع:مهر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد