لایحه بودجه تصویب نشود حقوق بازنشستگان افزایش نمی‌یابد

محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت لایحه بودجه سال آینده در مجلس اظهارکرد: اگر لایحه بودجه امسال تصویب نشود، افزایش حقوق بازنشستگان از آغاز سال 95 عملیاتی نخواهد شد.
کد خبر: ۸۸۲۴۲۹

به گزارش جام‌جم آنلاین، وی افزود: نظر دولت این بود که مجلس بعد از حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه براساس ماده 186آیین‌نامه داخلی، امکان بررسی لایحه بودجه را دارد و باید طوری برنامه‌ریزی کند که بودجه سال آینده در سال 94 به تصویب‌برسد.

ادامه حذف یارانه پردرآمدها

سخنگوی دولت با تاکید بر این‌که حذف پردرآمدها را با دقت ادامه می‌دهیم، گفت: دوشنبه شب 3400 میلیارد تومان به حساب 75 میلیون و 236 هزار و 829 نفر یارانه‌بگیر واریز شد.

وی ادامه داد: البته تعداد یارانه‌بگیران تا 77 میلیون نفر بالا رفته بود که آمار کنونی نشان می‌دهد روند کاهنده دارد و دولت در راستای حذف پردرآمدها از دریافت یارانه، با دقت در حال بررسی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها