سال گذشته بانک‌ها ۹۱هزارمیلیارد تومان تسهیلات به کارکنان خود پرداخته‌اند و حالا با انتقاد نمایندگان این موضوع به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس رفته است

ورود مجلس به موضوع وام کارمندان بانک‌ها

پرداخت وام در بانک ها متوقف شد

درحالی بانک های دولتی و خصوصی در پاسخ به تقاضای جدید برای تسهیلات بانکی دست رد به سینه مردم می زنند که هنوز دو ماه به پایان سال باقی مانده است.
کد خبر: ۸۷۸۵۰۰
پرداخت وام در بانک ها متوقف شد

به گزارش جام جم آنلاین، این اتفاق امسال زود تر از سالهای قبل تکرار شد و برخی بانک ها پیش از آنکه وارد بهمن ماه شویم با ارسال بخشنامه ای به شعب خود دستور توقف پرداخت تسهیلات را دادند این درحالی است که متقاضیان تسهیلات بانکی خوان های فراوانی را برای دریافت تسهیلات طی کرده بودند اما سرنوشت با آنها یار نبود چراکه با این بخشنامه ها باید چند ماه دیگر در صف دریافت تسهیلات بمانند.

از همین رو پرونده تسهیلات بانک ها در سال ۹۴ برای بسیاری از بانک ها بسته شد و شعب بانک ها به متقاضیان دریافت تسهیلات می گویند باید برای دریافت وام خود سال بعد به شعب مراجعه کنند!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها