محمد‌رضا جعفری‌جلوه:

روند سریال سازی بلندمدت ادامه خواهد داشت

محمدرضا جعفری جلوه، مدیر شبکه دو سیما در باره شرایط فعلی سریال‌سازی به مهر گفت: سریال خوب آبروی یک شبکه است و وقتی کاری به لحاظ متن، فیلمنامه، کشش داستان، جذابیت‌های مربوط به مفاهیم و جنبه‌های فیلمنامه‌ای غنی باشد و در اجرا هم همه نکات حرفه‌ای رعایت شود به یک جذابیت جدی و فراگیر برای شبکه منجرمی شود؛ چراکه مخاطب را اغنا می‌کند و این بیشترین دستاورد برای یک شبکه و مسئولان محسوب می‌شود.
کد خبر: ۸۷۸۴۷۱

وی در ادامه افزود: برای تولید یک مجموعه تلویزیونی در حوزه نگارش، شیوه‌های مختلفی وجود دارد. هم متن آماده قبل از آغاز تولید می‌تواند باعث کلید خوردن پروژه شود هم در اختیار داشتن طرح و چند قسمت اولیه می‌تواند بهانه‌ای برای شکل گیری یک مجموعه تلویزیونی باشد. هر دو در شرایط خود مقبول هستند به شرطی که دچار افراط و تفریط نشویم. یکی از خاطرات خوب شیوه تدریجی نگارش یک فیلمنامه سریال «خانه سبز» است که سال قبل هم در شبکه دو بازپخش شد. مدیر شبکه دو تصریح کرد: تولید سریال بیش از صد قسمتی «کیمیا» نخستین کار طولانی تلویزیون بود و توانست به تجربه‌ای تاثیرگذار در رسانه ملی تبدیل شود. منکر نقاط ضعف کارمان نیستیم اما همین حرکت موجب شد دیگر سازندگان تشویق شوند و سایر مسئولان هم تولید سریال‌های پرشمار را جدی بگیرند. رقبا هم در سطح منطقه و جهان در صحنه حضور دارند و آثاری ساختند که می‌دانیم برای مردم جذابیت‌هایی دارد.

جعفری جلوه تاکید کرد: در شرایط موجود به هیچ وجه نباید غفلت کرد. روند سریال سازی بلندمدت و توجه به کیفیت آثار ادامه پیدا خواهد کرد و امیدوارم تجربه‌هایی از جنس «کیمیا» مکررا در تلویزیون اتفاق بیفتد. رسانه ملی این خواسته را دارد اما متاسفانه از نظر اقتصادی شرایط همپا نیست و این تجربه‌ها باوجود واقعیت اقتصادی اتفاق می‌افتد. ای کاش در این زمینه مساله بهتر درک شود چون رسانه ملی به پشتیبانی‌های جدی‌تری نیازمند است. رسانه ملی امروز فرصت غنیمتی برای کشور، نظام و ملتی است که در جهان شرایط خاص دارد. تلویزیون رقبای سرسخت زیادی دارد و در عین حال مسئولیت‌های بزرگی روی دوش خودش احساس می‌کند، بنابراین نیاز مبرم به پشتیبانی مالی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها