صبح امروز در سن ۸۶ سالگی

ابوالحسن نجفی دار فانی را وداع گفت

ابوالحسن نجفی عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی صبح امروز در ۸۶ سالگی دار فانی را وداع گفت.
کد خبر: ۸۷۵۰۰۴
ابوالحسن نجفی دار فانی را وداع گفت

به گزارش جام جم آنلاین، علی دهباشی پژوهشگر ادبی و از دوستان ابوالحسن نجفی ضمن تائید خبر درگذشت این استاد پیشکسوت حوزه زبان و ادبیات فارسی گفت: آقای نجفی چند ساعت قبل بر اثر بیماری در بیمارستان مهر در تهران درگذشت.

به گفته وی، جداره اطراف قلب زنده‌یاد نجفی دچار عفونت شدید شده بود و چون امکان عمل جراحی هم وجود نداشت، وی نتوانست با این بیماری تاب بیاورد و حوالی ظهر امروز در سال ۸۶ سالگی بدرود حیات گفته است.

ابوالحسن نجفی زبان‌شناس و مترجم برجسته ایرانی و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی بود و دبیری مجله ادبیات تطبیقی را بر عهده داشت. عمده فعالیت‌های ادبی و علمی او در حوزه ترجمه متون ادبی، ویرایش، زبان‌شناسی و وزن شعر فارسی بود. نجفی یکی از دقیق‌ترین دایره‌ها برای طبقه‌بندی وزن شعر فارسی را تدوین کرده که به «دایره نجفی» معروف است.

منبع:مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها