اسد: شکست تروریسم منطقه را مدیون ایران هستیم

رئیس‌جمهور سوریه با تاکید بر این‌که تهران و دمشق در چند سال اخیر بیش از گذشته در کنار هم هستند، گفت: شکست تروریسم منطقه را مدیون ایران هستیم.
کد خبر: ۸۷۲۲۸۱

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بشار اسد که در دیدار عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور صحبت می‌کرد، افزود: سوریه بعد از بحران‌هایی که در آن به‌وجود آمد و تروریست‌ها و حامیانشان سعی کردند این کشور را اشغال و تجزیه کنند، دوست را از دشمن شناخت و فهمید باید تا می‌تواند با جمهوری اسلامی ایران رفاقت کند. رئیس‌جمهور سوریه در ادامه تصریح کرد: به طور قطع اگر کمک‌های ایران نبود، سوریه به پیروزی‎های گسترده اخیر دست نمی‎یافت و منطقه با مصیبت‌های جدید دیگری روبه‌رو بود. اسد ائتلاف سوریه، ‌ایران، عراق و روسیه را در مقابل ائتلاف شوم غربی‌ها بسیار مهم و تاثیرگذار خواند.

آمریکا در هیچ جبهه‌ای پیروز نشده است

وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران نیز با بیان این‌که آرزوی همه ما ریشه‌کنی تروریسم در منطقه است و باید برای رسیدن به این هدف دست به دست هم بدهیم، تاکید کرد: متاسفانه برخی کشورهای منطقه مانند عربستان با صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها هم‌پیاله شده‌اند و کارشان به جایی رسیده که به اسم اسلام تیشه به ریشه اسلام می‌زنند و مزدوری صهیونیست‌ها را می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها