غیبت معنادار سرمربی امید در مراسم بدرقه

مراسم بدرقه تیم فوتبال امید برای رقابت‌های انتخابی المپیک در حالی در غیاب خاکپور برگزار شد که سرمربی تیم امید دلیل غیبت خود را دروغگو بودن رئیس فدراسیون فوتبال دانست؛ اتهامی که کفاشیان آن را نپذیرفت و تصریح کرد با وجود نبود قرارداد، این فدراسیون به تعهداتش در قبال خاکپور پایبند است.
کد خبر: ۸۶۹۲۳۳

در این مراسم که در محل هتل المپیک برگزار شد، محمد خاکپور که همچنان درگیر نوع انشای قراردادش با فدراسیون فوتبال است، غایب بود؛ غیبتی که دیروز درباره آن به این شکل توضیح داد: «چون علی کفاشیان در مراسم بدرقه تیم امید حضور داشت به این مراسم نرفتم. جایی که صداقت نباشد دلیلی ندارد که من به آنجا بروم و نمی‌خواستم حرف‌هایی جز صداقت بشنوم، زیرا اگر حرفی جز صداقت زده می‌شد، مجبور بودم پاسخ بدهم.»

واکنش اولیه فدراسیون فوتبال در این باره ابتدا بیانیه‌ای بود که در بخشی از آن آمده است: تمامی قراردادهای مرتبط با کادر فنی تیم ملی فوتبال امید با همان شرایط و مبالغی که پیشنهاد شده بود به امضای اعضای کادرفنی و فدراسیون فوتبال رسیده است. البته قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال امید همانند دیگر اعضای کادر فنی بر اساس موارد و مبالغ درخواستی وی، برای امضا در اختیار محمد خاکپور قرار گرفت که به فدراسیون فوتبال ارائه نشده است.

سرمربی تیم امید بدون قرارداد تیم را در رقابت‌های انتخابی المپیک در قطر همراهی خواهد کرد. حبیب کاشانی، مدیر تیم امید در این خصوص به فارس گفت: خاکپور به تنها چیزی که فکر نمی‌کند، بحث قرارداد است و اصلا این موضوع برایش دیگر اهمیتی ندارد. وقتی در یک مجموعه به این مسائل اهمیت داده نمی‌شود او هم دیگر تصمیم گرفته کار خودش را انجام دهد و برای تیم ملی امید تلاش کند.

وی در باره دلیل شرکت نکردن او در مراسم دیروز خاطرنشان کرد: او بدون اطلاع من در مراسم شرکت نکرد. خاکپور قراردادش با تیم ملی امید دلی است و کاری به این مساله که با او قرارداد می‌بندند یا نه، ‌ندارد. با وجود این علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال ایران در جمع خبرنگاران در این باره گفت: ما هیچ دروغی نگفته‌ایم. هیچ اختلافی با کادر فنی تیم امید و خاکپور ندارم. اگر می‌دانستم خاکپور به دلیل حضور من به مراسم بدرقه تیم امید نمی‌آید، با او صحبت می‌کردم و او را از این تصمیم منصرف می‌کردم.

رئیس فدراسیون فوتبال درباره این‌که چرا خاکپور قراردادش را امضا نکرده است، تاکید کرد: همه مربیان قراردادشان را امضا کردند جز خاکپور. به هر حال خاکپور از نظر ما سرمربی تیم امید است، حتی اگر قرارداد نبندد. ما به تمام تعهداتمان نسبت به خاکپور پایبندیم. کنفدراسیون فوتبال آسیا مدرک مربیگری خاکپور را قبول نمی‌کرد و من شخصا دو بار با رئیس AFC در این باره صحبت کردم تا این مشکل را حل کردیم. به هر حال خاکپور باید کلاس‌های درجه‌A آسیا را پشت سر بگذارد. اگر خاکپور از دست من ناراحت است، اشکال ندارد ان‌شاءالله این ناراحتی با بردهای تیم امید جبران می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها