به گزارش جام جم آنلاین ، کارشناسان علت واقعی اثر گذاری مصرف سوپ داغ مرغ در حین سرماخوردگی و یا ابتلا به آنفلوآنزا را در افراد پیدا کردهاند.
گفتنی است، براساس تحقیقات مصرف سوپ داغ باعث رفع احتقان و گرفتگی بخشهای تنفسی بدن و از بین رفتن عفونت سیستم ایمنی بدن میشود.
بررسیها نشان میدهند، مصرف سوپ داغ حتی موثرتر از بخور صورت میتواند التهاب ریهها و مخاط بینی را کاهش دهد و به پشتیبانی از گلبولهای سفید خون برای مقابله با عوامل بیماری زا بپردازد.
پزشکان عنوان کردهاند پروتئین و کلسیم موجود در سوپ مرغ دارای اثر ضد التهابی در بدن است این یافتهها حاصل تحقیقات محققان دانشگاه هال بر روی اثرات مواد غذایی در مقابله با بیماریها است.
کارشناسان مصرف سوپ مرغ را بویژه در فصول سرد سال به زنان باردار، افراد سالمند، افراد دچار سیستم ایمنی ضعیف و بیماران توصیه اکید میکنند.
براساس شواهد تاریخی اثر گذاری سوپ مرغ بر سلامت افراد ریشه در قرون قبل دارد و پزشکان سنتی نیز آن را به بیماران خود تجویز میکردند.
کارشناسان مصرف سوپ مرغ با انواع سبزیجات و آبلیمو تازه را به بیماران توصیه میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: