به گزارش ایرنا، فرمانده قرارگاه منطقهای قدس نیروی زمینی سپاه در حاشیه این مراسم گفت: بیمارستانهای صحرایی که امروز افتتاح شد، در نقاطی است که دسترسی مردم آنجا به مراکز درمانی سخت بوده و این بیمارستانها گوشهای از دردهای این بخش از جامعه را التیام میبخشد.
سردار محمد مارانی با تشریح ارائه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به مردم سیستان و بلوچستان یادآور شد: پیش از این با برپایی 19 بیمارستان صحرایی، ۸۵۰ هزار نفر از مردم مناطق محروم در قالب این بیمارستانها به طور رایگان ویزیت و درمان شده و تعدادی نیز تحت عمل جراحی قرار گرفتهاند.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران نیز در این باره گفت: بیمارستانهای صحرایی در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان از جمله شندل هیرمند، جزینک زهک، لادیز میرجاوه، جالق و سیرکان سراوان، پارود سرباز، دلگان، فنوج و زرآباد کنارک و منطقه چاه دادخدا شهرستان قلعه گنج جنوب استان کرمان به مدت یک هفته آماده خدمات رسانی به نیازمندان است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان افزود: حدود 1160 پزشک و کادر درمانی از نقاط مختلف کشور در قالب بیمارستانهای صحرایی به مردم محروم سیستان و بلوچستان و کرمان خدمات رسانی میکنند.
در همین حال دکتر سیدحسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت نیز که در مراسم افتتاح این بیمارستانها حضور داشت، گفت: با تلاشهای صورت گرفته، جهتگیری طرحهای سلامت به سمت مناطق محروم بوده که این امر ضمن افزایش رضایتمندی مردم، توسعه شاخصهای بهداشتی و درمانی را برای استان محرومی همچون سیستان و بلوچستان دربرداشته است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد