سعید خلیلی

طعم جنوب با میگو

دسترسی به منابع سرشار خدادای در جنوب کشور یکی از نعمت‌های ویژه ایران اسلامی است. در این کارخانه در استان بوشهر، میگوهای پرورشی به صورت سوخاری فرآوری شده و پس از فریز شدن و بسته بندی برای مصرف در بازهای داخلی و خارجی آماده می‌شود.
کد خبر: ۸۶۴۷۶۷
طعم جنوب با میگو

طعم جنوب با میگو

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها