آغاز عملیات حفاری بزرگ‌ترین تونل انتقال آب خاورمیانه

عملیات اجرایی حفاری تونل انتقال آب از سد شهیدان امیر تیموری به شهر کرمان ـ بزرگ‌ترین تونل انتقال آب خاورمیانه ـ با حضور استاندار کرمان، معاون وزیر نیرو، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور و مسئولان استان دیروز آغاز شد.
کد خبر: ۸۶۴۵۱۳

به گزارش ایسنا، هادی یعقوب مشاور پروژه با بیان این که تونل خط انتقال آب از سد صفارود به کرمان به طول 38 کیلومتر و قطر 65/4 متر است، تصریح کرد: این کارگاه از پنج تا شش ماه قبل از شروع پروژه عملیات حفاری و به منظور تامین خوراک این تونل آغاز به کار کرده است.

وی با بیان این که روزانه 96 قطعه داخلی (سگمنت) برای حفاری این تونل مورد نیاز است، تصریح کرد: این کارگاه در دو شیفت مشغول کار است که هر شیفت، توانایی تولید 48 سگمنت را دارد ضمن آن که این قطعات دارای عرض 3/1 متر و ضخامت 32 سانتی‌متر هستند و 500 کیلوگرم وزن دارند.

این تونل 38 کیلومتری، بخشی از مسیر انتقال آب از سد شهیدان امیر تیموری یا صفارود به کرمان خواهد بود که با احداث آن، مشکل آب شرب مناطق شمالی استان کرمان در درازمدت حل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها