به گزارش ایسنا، دکتر محمد آقاجانی با تاکید بر اینکه این اتفاق ناگوار باید حتما مورد بررسی دقیق قرار میگرفت، افزود: این پزشک و پرستار برای بررسی پرونده به دادگاه نظام پزشکی شهرستان معرفی شدند، ولی موقتا خدمت این دو تا بررسی پرونده در دادگاه نظام پزشکی به حالت تعلیق درآمد. به لحاظ اداری نیز پرونده در هیات تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در دست بررسی است و متخلفان احتمالی هم به تخلفات اداری دانشگاه معرفی شدند.
به گفته وی، به منظور بررسی این حادثه، هر دو دادگاه تخلفات اداری دانشگاه و دادگاه نظام پزشکی، روز دوشنبه تشکیل جلسه دادند و رسیدگی اولیه به این موضوع را آغاز کردند. با توجه به تخلفی که در بیمارستان اتفاق افتاده بود و جمعبندی کارشناسیهای انجام شده، در جلسهای با مسئولان ارشد دانشگاه مقرر شد که مسئولان بیمارستان خمینیشهر اصفهان از سمت خود برکنار شوند و ضمنا به مسئولان حراست، بازرسی و برخی از مسئولان دیگر دانشگاه تذکرات جدی داده شد.
معاون درمان وزیر بهداشت در ادامه درباره وضعیت کودک نیز گفت: کودک مورد معاینات دقیق قرار گرفته و خوشبختانه جراحت مختصر بوده و وی در سلامت کامل است. تیم جراحی پلاستیک نیز کودک را مورد معاینه قرار داده است و مشکلی در درمان وی وجود ندارد. فعلا نیاز به اقدام درمانی خاصی برای کودک وجود ندارد و از خانواده این کودک نیز دلجویی شده است.
معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه این اتفاق کاملا غیرعادی و غیرمعمول است، افزود: انگیزه این کار هم زیر سوال است، زیرا نه بیمارستان به دلیل اجرای طرح تحول سلامت با دریافتی 3 یا 6 درصد هزینه درمان از مردم و نه پزشک برای دریافت دستمزد مشکلی داشته است. لذا این موضوع باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد و حتی به لحاظ روانپزشکی هم باید افرادی که در این موضوع دخیل بودهاند مورد بررسی قرار گیرند، چون این اتفاق کاملا غیراخلاقی، غیرمنطقی و غیرعادی است.
معاون درمان تاکید کرد: همه تدابیر لازم برای این حادثه اتخاذ و بررسیهای لازم توسط کارشناسان انجام شده و ادامه بررسیها توسط مراجع قضایی انجام خواهد شد. سلامت مردم و حقوق بیماران، خط قرمز وزارت بهداشت است و اگر تخلفی اتفاق افتد هیچ مسئول، پزشک و پرستاری حاشیه امنی در وزارت بهداشت نخواهد داشت و بهموقع واکنش لازم نشان داده خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم