البرز،پرخطرترین استان در زمینه ایدز

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: البرز یکی از پرخطرترین استان‌های کشور درخصوص تعداد مبتلایان به ایدز است.
کد خبر: ۸۵۹۳۰۳

به گزارش ایسنا، محمدمهدی گویا در همایش روز جهانی مبارزه با ایدز اظهار کرد:‌ انتشار این بیماری در ایران مانند دیگر کشورها یکسان نیست و در بعضی از مناطق، استان‌ها و شهرها خطر جدی‌تر است، اما البرز یکی از پرخطرترین استان‌های کشور درخصوص تعداد مبتلایان به ایدز و امکان فراگیری این بیماری است.

وی با اشاره به این‌که طرح 15 ساله کنترل همه‌گیری ایدز از امسال در برخی کشورها از جمله ایران آغاز شده، خاطرنشان کرد: براساس این طرح مسئولان همه کشورها از جمله ایران باید دست به دست هم دهند تا سال 2030 همه‌گیری ایدز به پایان برسد.

گویا افزود: این طرح در دو مرحله اجرایی می‌شود که مرحله اول آن در یک بازه زمانی پنج ساله (تا سال 2020) و مرحله دوم آن نیز در بازه زمانی ده ساله (تا سال 2030) اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: پنج سال اول این طرح مربوط به شناسایی مبتلایان به این بیماری است؛ چراکه تا زمانی که آمار مبتلایان به ایدز کشور مشخص نشود، راهکارهای لازم برای کنترل این بیماری و پیشگیری از آن اجرایی نخواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت عنوان کرد: حدود 25 تا 30 درصد مبتلایان به ایدز در کشور شناسایی شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها