معمای کشف جسد زن ناشناس

کشف جسد زن جوان در دو نقطه تهران، پلیس را در برابر معمای جنایتی هولناک قرار داد.
کد خبر: ۸۵۷۲۷۱

به گزارش جام‌جم، ساعت 22 دوشنبه یک مرد بی‌خانمان هنگام جمع‌آوری زباله در خیابان شوش متوجه کیسه‌ای در داخل سطل زباله شد. او بعد از خارج کردن کیسه از داخل سطل زباله متوجه وجود جسد نیم تنه یک زن شد. با اعلام موضوع به کلانتری 117 جوادیه، تیم جنایی در محل حاضر و تحقیقاتشان را برای شناسایی هویت مقتول آغاز کردند.

در بررسی‌های بیشتر مشخص شد جسد متعلق به زنی حدود 35 ساله است که بدنش دو نیم شده است. همچنین پزشک جنایی با معاینه جسد اعلام کرد 15 ساعت از قتل زن ناشناس می‌گذرد. در حالی که تحقیقات برای شناسایی هویت زن جوان آغاز شده بود ساعت یک بامداد، ماموران کلانتری 116 در تماس با بازپرس جنایی از کشف نیم تنه دیگر این زن در داخل سطل زباله‌ای در خیابان مولوی خبر دادند.

با کشف جسد زن جوان و انتقال آن به پزشکی قانونی تیمی از کارآگاهان اداره قتل پلیس آگاهی با دستور احمد بستان‌زاده، بازپرس جنایی پایتخت تحقیقاتشان را برای شناسایی هویت زن ناشناس و راز گشایی از علت قتل او آغاز کردند. همچنین در بررسی‌های بیشتر معلوم شد تاکنون هیچ فردی درخصوص مفقود شدن زنی 35 ساله اعلام شکایت نکرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها