جام جم آنلاین: صدر عظم المان برای دیدار و گفتگو با رئیس جمهوری آمریکا وارد واشنگتن شد.
کد خبر: ۸۵۶۲۴
به گزارش بی بی سی ، آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان، به منظور دیدار و گفتگو با جورج بوش، رییس جمهوری، و سایر مقامات آمریکایی از جمله در مورد بحران هسته ای ایران امروز جمعه وارد واشنگتن شد.
مرکل، که روز 22 نوامبر سال گذشته مقام صدراعظمی آلمان را برعهده گرفت، قرار است امروز با جورج بوش در کاخ سفید ملاقات کند.
هدف اصلی از این دیدار بهبود روابط دوجانبه است که به دلیل مخالفت دولت قبلی آلمان با حمله نظامی ایالات متحده به عراق به سردی گراییده بود.
وی پیش از دیدار با بوش به خبرنگاران گفت که درباره موضوع هسته ای ایران نیز با رئیس جمهور صحبت خواهد کرد.
مرکل اخیر از آمریکا خواسته بود بازداشتگاه واقع در خلیج گوانتانامو را که شهروندان خارجی مظنون به ارتباط با تروریسم در آن زندانی هستند تعطیل کند.
مقامات کاخ سفید گفته اند که ملاقات و گفتگوهای بوش و مرکل سه ساعت به طول خواهد انجامید که نشانه اهمیتی است که رییس جمهوری آمریکا برای دوستی با رهبر جدید آلمان قایل است.