5 روش برای اشک نریختن در زمان خرد کردن پیاز

در زمان خرد کردن پیاز ،تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد از خود متصاعد می‌کند که در برخورد با اشکهای شما، به اسید سولفوریک تبدیل شده و چشم را می‌سوزاند.
کد خبر: ۸۵۲۵۱۷
5 روش برای اشک نریختن در زمان خرد کردن پیاز

به گزارش جام جم آنلاین، شما چگونه پیاز خرد می‌کنید؟ جوابش ساده و عمومی بوده و راههای مختلفی وجود دارد.

هافینگتون پست در این مطلب برای مقابله با این فرآیند، روش‌های مختلفی را آزمایش و پیشنهاد کرده است:

1- استفاده از خرد کن برقی

این روش باعث می‌شود که افراد با پیاز تماس مستقیم نداشته و گازهایی متصاعد شده مستقیم با چشم برخورد نداشته باشد.

2- استفاده از عینک مخصوص

در استفاده از این عینک 20 دلاری که کمی هم گران به نظر می‌رسد شما تاحدودی آدم بی دست و پایی به نظر خواهید آمد.

3- روشن کردن شمع

در این روش شمع، گازهای متصاعد شده پیاز را از بین می‌برد.

4- منجمد کردن پیاز

در این روش که کامل موثر اما سخت به نظر می‌رسد ممکن است انگشتان شما از سرما بی حس شده و اشپزی تان به تعویق بیفتد. پس بهتر است تا زمان آب شدن یخ پیاز صبر کنید.

5- چیدن ریشه انتهایی

داشتن چاقویی تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه، در این روش بسیار حائز اهمیت است در غیر این صورت آسیبی بیش از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها