
به گزارش گروه ورزشی جام جم آنلاین ، در ادامه هفته دهم لیگ دسته اول اسپانیا (لالیگا) شنبه شب بارسلونا در خانه ختافه به برتری 2 بر صفر دست یافت.
لوئیس سوارز در دقیقه 37 و نیمار در دقیقه 58 در غیاب مسی مصدوم، برتری بارسا در خانه تیم مادریدی را رقم زدند تا بارسلونا همامتیاز با رئال مادرید 24 امتیازی در رده دوم جدول بماند و ختافه با 10 امتیاز در رده چهاردهم بایستد. نیمار و سوارز و به خصوص سوارز در غیاب مسی به خوبی جای او را پر کرده اند. سوارز با گلی که شب گذشته به ثمر رساند تعداد گل های خود در دوران فوتبالش را به عدد 300 رساند تا بدین ترتیب یک رکورد ویژه برای خود ثبت کرده باشد.
تصاویری از پیروزی بارسلونا مقابل ختافه می بینید:

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی