سوارز دیشب 300 گله شد

بارسلونا در غیاب مسی همچنان می برد +تصاویر

جام جم ورزشی: بارسلونا بدون لیونل مسی باز هم به پیروزی رسید. این پیروزی باز هم آنها را هم امتیاز رئال مادرید نگه داشت.
کد خبر: ۸۵۱۶۲۹
بارسلونا در غیاب مسی همچنان می برد +تصاویر

به گزارش گروه ورزشی جام جم آنلاین ، در ادامه هفته دهم لیگ دسته اول اسپانیا (لالیگا) شنبه شب بارسلونا در خانه ختافه به برتری 2 بر صفر دست یافت.

لوئیس سوارز در دقیقه 37 و نیمار در دقیقه 58 در غیاب مسی مصدوم، برتری بارسا در خانه تیم مادریدی را رقم زدند تا بارسلونا هم‌امتیاز با رئال مادرید 24 امتیازی در رده دوم جدول بماند و ختافه با 10 امتیاز در رده چهاردهم بایستد. نیمار و سوارز و به خصوص سوارز در غیاب مسی به خوبی جای او را پر کرده اند. سوارز با گلی که شب گذشته به ثمر رساند تعداد گل های خود در دوران فوتبالش را به عدد 300 رساند تا بدین ترتیب یک رکورد ویژه برای خود ثبت کرده باشد.

تصاویری از پیروزی بارسلونا مقابل ختافه می بینید:

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها