خوشمزه

اشترودل از کجا آمد؟

اشترودل سیب یکی از اشترودل‌های سنتی در شهر وین بوده که در اتریش و همچنین بسیاری از کشورهای اروپایی که زمانی متعلق به امپراتوری اتریش ـ مجارستان بوده‌اند، محبوب است.
کد خبر: ۸۴۱۷۷۵
اشترودل از کجا آمد؟

اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و در میان آن شیرینی قرار می‌گیرد. قدیمی‌ترین دستور پخت اشترودل به سال 1696 میلادی برمی‌گردد که در کتابخانه وین نگهداری می‌شود.

اشترودل محبوبیت خاص خود را در قرن 18 و همزمان با امپراتوری هایسبورگ به دست آورد.

غذاهای اتریشی تحت تاثیر شیوه غذایی مردمانی از کشورهای مختلف مانند ترک‌ها، سوئیسی‌ها، فرانسوی‌ها، هلندی‌ها و موارد دیگر بوده‌اند.

در زمان‌های گذشته مردمان قاره سبز، برای تهیه شیرینی اشترودل از شیرینی شرقی باقلوا، متعلق به زمان امپراتوری عثمانی، الهام می‌گرفتند.

آوازه باقلوا از طریق ترکیه به مجارستان و سپس به اتریش رسید که الگویی برای طبخ این شیرینی شد.

اشترودل سیب در کنار شنیسل گوشت گوساله و تافلسپتز تهیه شده از گوشت در فهرست غذاهای ملی اتریش به حساب می‌آیند.

چمدان

newsQrCode
برچسب ها: اشترودل اتریش
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها