گزارش نهایی کمیسیون برجام، سه‌شنبه در صحن مجلس

کمیسیون ویژه برجام در حال جمع‌بندی گزارش کمیته‌های مختلف سیاسی، حقوقی، امنیتی ـ دفاعی و فنی ـ تخصصی است تا هر چه سریع‌تر با جمع‌بندی محتوا، گزارش نهایی و طرح دوفوریتی خود را روز سه‌شنبه برای ارائه به صحن علنی مجلس آماده کند.
کد خبر: ۸۳۹۵۰۲

سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام تاکید کرده که گزارش کمیسیون برجام، فردا نهایی و سه‌شنبه برای قرائت در صحن علنی آماده می‌شود و محتوای گزارش شامل بررسی فرصت‌ها و تهدیدها در حوزه برجام و در نهایت جمع‌بندی است.سیدحسین نقوی‌حسینی به خبرگزاری صداوسیما گفته در بخش پیشنهادها نیز پیشنهادهای کمیسیون برجام به صحن علنی داده خواهد شد که یکی از آنها تهیه طرحی پیشنهادی خواهد بود که پذیرش برجام را به‌صورت مشروط مطرح خواهد کرد.

 

طرح ۲ فوریتی براساس گزارش نهایی

وی درخصوص تهیه طرح دوفوریتی کمیسیون نیز عنوان کرد که بعد از بررسی گزارش کمیته‌ها براساس جمع‌بندی نهایی، طرح دوفوریتی برجام نیز آماده خواهد شد.

در همین حال مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با روزنامه اتریشی اعلام کرد که نمونه‌برداری از پارچین به‌وسیله طرف ایرانی با نظارت آژانس انجام شده است.به گزارش فارس، روزنامه اتریشی «پرسه» نوشته آمانو درباره نمونه‌برداری و اعتماد به ایران نیز گفته که «نمونه‌ها را طرف ایرانی ارائه کرد و آژانس آنها را تحت‌نظارت قرار داده است و مساله، اعتماد یا بی‌اعتمادی نیست بلکه مهم یکپارچگی نمونه‌هاست که تائید شود.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنین گفت می‌توان این مساله را که روند نمونه‌گیری ایران به صورت یکپارچه و معتبر انجام شده است، تائید کرد.

ساخت‌ و سازهای پارچین خللی وارد نمی‌کند

در عین حال عباس عراقچی، رئیس ستاد پیگیری برجام در واکنش به فضاسازی‌ رسانه‌های غربی درباره تأثیر ساخت و سازهای اخیر در پارچین با بیان این‌که ساخت ‌و سازها هیچ خللی در راستی‌آزمایی آژانس وارد نمی‌کند، گفت: این اقدام ربطی به آژانس ندارد.

به گزارش خانه ملت، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشور گفته پارچین یک مجموعه بسیار بزرگ نظامی است که شامل ساختمان‌های متعدد اداری، نظامی و آموزشی است.

صالحی: قدم‌های خوبی در همکاری با آژانس برداشته‌ایم

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: همکاری این سازمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب منافع حاکمیت و منافع ملی است و خوشبختانه قدم‌های خوبی در این چارچوب برداشته شده است.

علی‌اکبر صالحی به ایرنا گفته، سازمان انرژی اتمی براساس تفاهم‌نامه عمل کرده و تمامی خطوط قرمز، ملاحظات جمهوری اسلامی ایران و منافع ملی در آن رعایت شده، اما موضوعات را خیلی نمی‌توانیم باز کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها