قطار گردشگری ایران و اتریش راه می‌افتد

تفاهم‌نامه راه‌اندازی و تجهیز اولین قطار گردشگری بین‌المللی ایران و اتریش، مابین گروه اقتصادی فدک به‌عنوان طرف ایرانی و سه شرکت مطرح گردشگری اتریشی به نام‌های دانهوز، دیک و مجموعه گردشگری پگاسوس، با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید.
کد خبر: ۸۳۴۱۲۶

به گزارش جام‌جم، مسعود سلطانی‌فر در مراسم امضای این تفاهم‌نامه بیان کرد: گردشگری ریلی در کشورمان با چهار قطار در قالب هشت تور آغاز شد و با توجه به استقبال گردشگران اروپایی از این نوع گردشگری، ظرفیت در این بخش به دو برابر افزایش خواهد یافت.

وی افزود: یکی از اولویت‌ها در برنامه ششم توسعه کشور، توسعه گردشگری و بویژه جذب گردشگر خارجی است.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: سهمی که ما باید از تعداد گردشگرانی که در دنیا جابه‌جا می‌شوند و درآمدی که در این صنعت وجود دارد، داشته باشیم 2درصد است، این در حالی است که امروز کشور ما نیم درصد از این سهم را در اختیار دارد. باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم که در ده سال آینده، براساس سند چشم‌انداز 20 ساله کشور، به سهم 2 درصدی از تعداد گردشگران و درآمد موجود در این بخش برسیم.

سلطانی‌فر اظهار کرد: ما باید در این حوزه با رشدی معادل حدود سه برابر رشد جهانی حرکت کنیم، به‌طوری که صنعت گردشگری در دنیا با رشد سالانه 5/4 درصد همراه است و ما باید به سمت رشد 14 درصدی در این بخش گام برداریم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن نیز در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به این‌که سرویس‌دهی و خدمات در راه‌آهن باید افزایش یابد، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف ما در حمایت از اجرای این طرح، افزایش گردشگری با قطار است. آقایی ادامه داد: با توجه به استقبال گسترده‌ای که گردشگران خارجی از سفر با قطار داشتند، ما به این فکر رسیدیم که چرا خودمان این قطار را نداریم به این ترتیب با اعلام آمادگی گروه اقتصادی فدک برای حضور در این پروژه، سرمایه‌گذاری اولیه آغاز شد و همکاری و مشارکت سه شرکت اتریشی در ادامه این روند مورد تائید قرار گرفت. به گفته وی قطار گردشگری ایران تا شش ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها