طبقه هفتم پاساژ علاءالدین در حال تخریب

تخریب طبقه هفتم پاساژ علاءالدین که از دو روز پیش آغاز شده​، همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۸۳۲۷۶۴

به گزارش ​ خبرگزاری صدا و سیما بیش از صد واحد در طبقه هفتم این پاساژ ساخته شده بود که دیوان عدالت اداری در نهایت به تخریب این طبقه رای داد.

براساس این گزارش، تعدادی از کسانی که واحدهایی از طبقه هفتم را خریده بودند، می‌گویند: چرا مجوز ساخت این طبقه داده شد، اما بعد از این که ما واحدها راخریدیم رأی به تخریب طبقه را دادند.

این افراد عنوان کردند: ما از مالک پاساژ علاءالدین هیچ شکایتی نداریم و بخش اعظمی از مبالغی که پرداخت کرده بودیم، دریافت کردیم، اما همه گلایه ما این است که در مدت شش ماه تا یک سالی که برای احداث و راه‌اندازی واحدها هزینه کرده بودیم چه کسی باید پاسخگو باشد. با این که تخریب واحدها همچنان ادامه دارد، مسئول پاساژ و ماموران شهرداری حاضر در پاساژ از حضور خبرنگاران و تصویربرداری از روند تخریب طبقه هفتم جلوگیری می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها