پژوهش های مرکز سرطان دانا فاربر در بوستون ایالات متحده نشان داد که آن دسته از بیماران مبتلا به سطح پیشرفته (مرحله ۳ ) سرطان روده بزرگ که هر روز چهار فنجان یا بیشتر قهوه کافئین دار می نوشند در مقایسه با افرادی که قهوه نمی خورند، احتمال عود بیماری یا مرگ ناشی از سرطان ۵۲ درصد پایین تر است.
به گزارش مهر، حتی افرادی کمتر از این مقدار (دو تا سه فنجان)، به طور منظم، در روز قهوه می نوشند، از مزایای آن منتفع می شوند.
در حال حاضر شواهد محکمی وجود دارد مبنی بر این که رژیم غذایی و شیوه زندگی می تواند تاثیر مثبت قابل توجهی در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان