به گزارش ایسنا ، مامون عبدالکریم، مدیرکل آثار باستانی سوریه نیز با تائید این خبر تاکید کرد خالد الاسعد پژوهشهای علمی زیادی در زمینه آثار باستانی شهر پالمیرا داشته و در عملیات حفاری و کاوش با هیاتهای آمریکایی فرانسوی و آلمانی همکاری کرده است.
خالد الاسعد، 82 ساله به مدت 50 سال سرپرستی آثار باستانی پالمیرا را به عهده داشت. وی حدود یک ماه پیش توسط نیروهای داعش بازداشت شده و تحت بازجویی قرار گرفته بود تا مکان طلاهای ادعا شده از سوی داعش را بگوید.
این باستانشناس سوری به خاطر تحقیقات مهمی که پیرامون پالمیرا انجام داده و مقالاتی که در این زمینه در نشریات مهم باستانشناسی منتشر کرده بود، شهرت داشت.
مشخص نیست که داعش این باستانشناس سوری را به چه اتهامی به قتل رسانده و منابع مرتبط با داعش نیز هنوز در این زمینه توضیحی ندادهاند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....