طرز پخت:
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و می زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می ریزیم و به هم می زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی متر باشد روی آتش می گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می ریزیم به طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به دقت لوله می کنیم.
با ۹ عدد تخم مرغ سه عدد املت ساده مطابق دستور فوق تهیه می کنیم و یک پیمانه مرغ پخته شده خرد شده با نصف پیمانه کالباس یا ژامبون خرد شده و نصف پیمانه قارچ خرد شده سرخ شده را با ۱۵۰ گرم خامه و کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیم و این مواد را سه قسمت مساوی کرده و لای هر املت یک قسمت از آن را می ریزیم و لوله می نمائیم.(آسمونی)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد