در جنایت تازه شهرک‌نشینان افراطی در کرانه باختری

نوزاد 18 ماهه زنده درآتش سوزانده شد

فلسطینی‌های ساکن در اراضی اشغالی از یک‌سو باید با جنایت‌های مقامات نظامی رژیم صهیونیستی مقابله کرده و از سوی دیگر باید هرازگاهی شاهد خشونت‌های وحشیانه‌ای باشند که از سوی شهرک‌نشینان افراطی اتفاق می‌افتد. خانواده دوابشه در روستای دوما در نابلس در کرانه باختری روز گذشته شاهد چنین خشونت‌هایی بودند که شاید زخم بجامانده از آن مدت‌ها بر روح و جانشان نقش ببندد.
کد خبر: ۸۲۱۷۹۰

به گزارش منابع خبری، اوایل صبح دیروز چند شهرک‌نشین افراطی وارد روستای دوما شدند و پس از شکستن شیشه‌های دو خانه در ورودی این روستا، بمب‌های آتش زا داخل آن انداختند. براساس اعلام غسان داغلاس، از مقام‌های محلی این منطقه، علی سعد دوابشه کودک 18 ماهه فلسطینی بر اثر سوختگی شدید به شهادت رسید. پدر، مادر و برادر چهار ساله او نیز دچار سوختگی درجه دو و سه شده و به بیمارستان رفیدیا در نابلس منتقل شدند.

در این میان گفته می‌شود حال مادر و برادر این نوزاد شیرخوار نیز وخیم است.

به گفته این مقام محلی، خانه این خانواده فلسطینی نیز بر اثر آتشی که شهرک‌نشینان افراطی به راه انداختند به‌کلی تخریب شد.

صهیونیست‌ها پس از این جنایت به یک خانه دیگر متعلق به مامون رشید دوابشه حمله کردند و آن را نیز به آتش کشیدند. آنها سپس روی دیوارهای هر دو خانه به زبان عبری نوشتند: «انتقام». یکی از ساکنان این روستا تعداد افراد مهاجم را چهار نفر اعلام کرد که پس از ورود فلسطینی‌ها از محل حادثه پا به فرار گذاشته و به شهرک صهیونیست‌نشین معالی افریم در مجاورت روستای دوما گریختند. این حمله پس از آن رخ داد که مقامات اسرائیلی دو آپارتمان غیرقانونی ساخته شده توسط یهودیان را که در زمین‌های متعلق به فلسطینیان ساخته شده بود، تخریب کردند.

واکنش فلسطینی‌ها

خبر این جنایت تازه صهیونیست‌ها بسرعت در اراضی اشغالی پخش شد و واکنش فلسطینی‌ها را به همراه داشت. محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن محکوم کردن این جنایت تاکید کرد این تشکیلات پرونده سوزانده شدن این کودک شیرخوار فلسطینی و دیگر جنایت‌های رژیم اشغالگر را به دادگاه کیفری بین‌المللی ارجاع خواهد داد.

نبیل ابوردینه، سخنگوی حکومت خودگردان فلسطین هم گفت: اگر اصرار رژیم صهیونیستی برای ادامه شهرک‌سازی و حمایت از شهرک‌نشینان نبود، این جنایت هولناک اتفاق نمی‌افتاد. وی افزود: سکوت جامعه جهانی در چنین جنایاتی و نجات تروریست‌های قاتل از مجازات، موجب ارتکاب جنایت سوزاندن شیرخوار فلسطینی شده است.

جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز رژیم صهیونیستی را مسئول این جنایت دانست که شهرک‌نشینان را تحریک به کشتن فلسطینی‌ها از جمله کودکان بی‌گناه می‌کند.

این جنبش از اهالی کرانه باختری خواست در پاسخ به جنایت سوزاندن این شیرخوار فلسطینی و حمایت از مسجد‌الاقصی به طور گسترده آماده باشند. جنبش جهاد اسلامی و جنبش فتح نیز در بیانیه‌هایی جداگانه با بیان این‌که این جنایت و دیگر جنایات شهرک نشین‌ها با حمایت ارتش رژیم اشغالگر صورت می‌گیرد، تاکید کردند این جنایت بدون پاسخ نخواهد ماند.

کمیته‌های مردمی فلسطین نیز خواستار قیام فلسطینی‌ها علیه اسرائیل در پی این جنایت شد. جبهه خلق برای آزادی فلسطین هم با خطرناک دانستن اقدام شهرک‌نشینان اسرائیلی در زنده سوزاندن این نوزاد فلسطینی، خواستار اعلام جنگ علیه شهرک‌نشینان شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این جنایت گفت: این حادثه نشانه بارز دیگری از هویت مبتنی بر اشغال و تروریسم رژیم صهیونیستی و خشونت نهادینه شده در جامعه و سیاست این رژیم متجاوز است.

در همین حال، موشه یعالون، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم تنها در بیانیه‌ای این حادثه را محکوم کردند. نگاهی به سوابق موجود نشان می‌دهد واکنش صهیونیست‌ها تنها محدود به همین بیانیه‌ها می‌شود؛ زیرا بنا به گزارش منابع خبری، 93 درصد شکایت‌های فلسطینی‌ها علیه شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

شدت گرفتن شعله «جمعه خشم»

این جنایت در حالی روز گذشته رخ داد که شهرک‌نشینان افراطی و نظامیان رژیم صهیونیستی طی هفته گذشته بارها به مسجدالاقصی تعرض کرده و نمازگزاران را مورد ضرب و جرح قرار داده‌اند.

به همین دلیل مقامات فلسطینی از چند روز پیش خواستار برگزاری تظاهرات فلسطینی‌ها تحت‌عنوان «جمعه خشم» در اراضی اشغالی شده بودند. با شهادت این نوزاد 18 ماهه، خشم و عزم فلسطینی‌ها برای برگزاری این تظاهرات بیشتر شد. بر همین اساس، شیخ کمال الخطیب، نایب رئیس جنبش اسلامی در داخل فلسطین اشغالی تاکید کرد دفاع از مسجد الاقصی برای هر یک از مسلمانان و مردم عرب مایه مباهات و افتخار است و هر انسانی وظیفه شرعی دارد تا حد توان در این راه گام بردارد. وی افزود: یورش شهرک‌نشینان، احزاب و سرکردگان صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی و هتک حرمت این مسجد سیلی به صورت هر فلسطینی، عرب و مسلمانی به‌شمار می‌رود.

در همین حال شبکه المیادین اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی در آستانه این تظاهرات و از ترس واکنش فلسطینی‌ها به اقدام شهرک‌نشینان در سوزاندن این نوزاد فلسطینی، تدابیر امنیتی را در کرانه باختری تشدید کرد.

تشدید فشارها علیه زندانیان فلسطینی

کابینه رژیم صهیونیستی بتازگی طرحی را تصویب کرد که هدف از آن فشار بیشتر بر زندانیان فلسطینی است. به گزارش منابع خبری، از 120 عضو پارلمان رژیم صهیونیستی، 46 نفر طرح خوراندن اجباری غذا به فلسطینیان اعتصاب‌کننده غذای دربند این رژیم را به تصویب رساندند. تصویب این طرح پس از آن صورت گرفت که اعضای کابینه رژیم صهیونیستی حدود یک ماه پیش با اجرای آن موافقت کرد.

اعتصاب اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی مدت‌هاست موجب نگرانی این رژیم شده است؛ زیرا می‌تواند به شهادت آنها منجر شده و اعتراضات شدیدی را در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس برانگیزد. قدوره فارس، رئیس باشگاه اسرای فلسطینی اعلام کرد این یک قانون نژادپرستانه است که تنها اسرای امنیتی را هدف قرار داده است. فارس افزود:این قانون ناعادلانه بخشی از قوانینی است که در کابینه کنونی رژیم صهیونیستی بر ضداسرای فلسطینی اتخاذ شده است.

حسین خلیلی

بین‌الملل

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها