جامجم آنلاین: گروه خودروسازی امریکایی فورد تصمیم دارد کارخانه براونزلین جگوار در کاونتری انگلستان که این خودروی لوکس از سال 1928 در این کارخانه تولید میشد را به فروش برساند.
کد خبر: ۸۱۵۹۰
به نوشته روزنامه وال استریت جورنال، یک سخنگوی شرکت خودروسازی انگلیسی جگوار شعبه گروه خودروسازی امریکایی فورد گفت، فروش کارخانه براونزلین جگوار در کاونتری یکی از گزینههایی است که هم اکنون تحت بررسی قرار دارد.
دان هام سخنگوی شرکت جگوار حاضر نشد تصمیم گروه فورد برای کاهش تولید جگوار در سطح 6 تا 7 درصد در سال 2006 به دلیل کاهش تقاضا برای این خودروی لوکس گرانقیمت را تایید کند.
گروه خودروسازی امریکایی فورد در سال 2004 میلادی 1150 شغل را در شرکت جگوار در انگلستان حذف کرده و تولید جگوار در کارخانه براونزلین کاونتری را کاهش داده بود و بخشی از فعالیتهای این کارخانه را به کارخانه دیگری در بیرمنگام منتقل کرده بود.
گروه خودروسازی فورد شرکت جگوار را در سال 1989 به مبلغ یک میلیارد و 600 میلیون پوند معادل 2 میلیارد و 760 میلیون دلار خریداری کرد اما از آن زمان نتوانست شرکت جگوار را به سوددهی برساند.
جگوار یکی از مارکهای بخش خودروهای لوکس فورد به نام «پریمیر اتوموتیو گروپ» است که در عین حال شامل مارکهای ولوو، استین مارتین و لندرور میشود.