استفاده از اسباب‌بازی شگرد جدید سارقان بانک

دستبرد به بانک تجارت در مشهد با اسلحه قلابی

سارقان مسلح صبح امروز با دستبرد به یک بانک در مشهد میلیون ‌ها تومان پول را به سرقت برده و گریختند.
کد خبر: ۸۱۵۸۷۱
دستبرد به بانک تجارت در مشهد با اسلحه قلابی

سارقان مسلح که سوار بر 2 دستگاه موتورسیکلت بودند، صبح امروز با حمله به یکی از شعب بانک تجارت در شهرک غرب مشهد بیش از 20 میلیون تومان را از این شعبه بانک که در بلوار شریعتی این منطقه قرار داشت به سرقت برده و گریختند.

شنیده‌ها حکایت از این دارد که سارقان با اسلحه قلابی دست به سرقت بانک زده بودند.

کمتر از 2 هفته قبل نیز مشابه چنین سرقتی در شهر مشهد صورت گرفته بود که در آن سرقت، دزدان یکی از موسسات مالی و اعتباری را با سلاح قلابی مورد دستبرده قرار داده بودند.

جزییات سرقت مسلحانه یک شعبه بانک تجارت در مشهد

سرهنگ احد کریمی گفت: ساعت 12 امروز 2 پسر جوان در حالی که صورت های خود را پوشانده بودند وارد بانک تجارت، شعبه عبدالمطلب شده و با تهدید اسلحه کمری از کارمندان بانک خواستند هر چه پول نقد در صندوق وجود دارد تحویل آنها شود.

وی افزود: دزدان مسلح پس از سرقت پول نقد از داخل بانک با یک دستگاه موتورسیکلت از محل فرار کردند.

فرمانده انتظامی مشهد درباره میزان سرقت نیز گفت: بر اساس گفته مسئولان بانک 50 میلیون تومان در این سرقت از بانک خارج شده که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

سرهنگ کریمی افزود: سیستم امنیتی بانک در زمان سرقت به خوبی عمل نکرده و ماموران کلانتری بلافاصله پس از اطلاع از این سرقت با حضور شعبه بانک، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارقان را آغاز کردند.(باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها