پلیس سیستان و بلوچستان خبر داد

ناکامی سارقان در حمله به خودروی حامل پول بانک صادرات

با هوشیاری مأموران پلیس سیستان و بلوچستان، سارقان مسلح که قصد سرقت خودروی حامل پول بانک صادرات را داشتند، ناکام ماندند.
کد خبر: ۸۴۹۹۸۱
ناکامی سارقان در حمله به خودروی حامل پول بانک صادرات

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، ساعت 12:40 دقیقه امروز دو خودروی حامل پول متعلق به بانک صادرات در محور ایرانشهر به سمت نیک‌شهر در حال تردد بودند که در 5 کیلومتری پل فرنیچ سارقان مسلح به قصد سرقت وجوهات نقدی با تیراندازی به آنها نزدیک شدند.

برپایه این گزارش، با هوشیاری پلیس سیستان و بلوچستان و سرعت عمل مأموران در درگیری مسلحانه با آنها، سارقان مسلح با تنگ شدن عرصه از محل متواری شدند.

پایگاه‌ اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرد که تلاش‌های گسترده برای شناسایی و دستگیری سارقان مسلح با جدیت تمام در حال اجرا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها