5 تصنیف اجرانشده از «عارف قزوینی» و یک تصنیف از «علی اکبر شیدا»، همراه با 7 آواز تازه با اشعاری از حافظ، هوشنگ ابتهاج (سایه) و شاعران دیگر، با اجرا و صدای «صدیق تعریف» در مجموعه «عارفِ شیدا» به مناسبت هشتادُمین سال خاموشی «ابوالقاسم عارف قزوینی» تصنیفساز، ترانهسرا، شاعر، خواننده، نغمهپرداز و ققنوس جنبش مشروطه به زودی منتشر میشود.
«صدیق تعریف» خواننده این اثر موسیقیایی، در بروشور این آلبوم، یادداشت مفصلی تحت عنوان «باغ خونی» درباره «عارف قزوینی» به تحریر درآورده است، در بخشی از این یادداشت آمده است: تا پیش از سربرآوردن و تولد هنری «ابوالقاسم عارف قزوینی» تصانیف و ترانهها ساختار و سازمانی تقریباً مشخص و اغلب تکراری داشتند. به طور معمول و رایج، این خط مشخص و یکنواخت همچنان به صورت افقی پیش میرفت که عارف در حرکتی انقلابی و نوآورانه، این حرکت یکنواخت و افقی را به شکل عمودی و فوارهای دیگرگونه کرد. این تغییرات چه به لحاظ ساختار موسیقیایی و گردش ملودی و چه به لحاظ واژگان، کلام و شاعرانگیاش، پرواز متهورانهای بود که تا پیش از او قطعاً بیسابقه بوده و تأثیراتش تا به امروز جاری و ساری است. عارف، شمایل هنرمند نواسازی را به نمایش میگذارد که هر چند تصانیفش را تحت تأثیر اتفاقات سیاسی اجتماعی میسرود، اما آثار او صرفاً صدور یک مانیفست سیاسی انقلابی نمیتواند تلقی شود؛ چرا که عشق و مهر به وفور در رگ و پی این آثار جریان دارد.
در تیزر تبلیغاتی آلبوم «عارفِ شیدا»، که آماده و در اختیار علاقمندان به موسیقی قرار گرفته است؛ برای معرفی این اثر، قطعات بسیار کوتاهی از برخی از تصنیفهای این آلبوم گنجانده شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم