
دادستانی سوئیس افزود: این تحقیق بر این ظن که دستگاه های اطلاعاتی ممنوعه ای در سوئیس فعالیت کرده اند، استوار است.
به گفته دادستانی، « چندین ابزار رایانه ای دوازدهم مه در چارچوب بازرسی ها کشف و توقیف شد.»
اذعان به جاسوسی؛ ادعای حفظ اطلاعات !
وزارت خارجه امریکا با اذعان به آگاهی از شنود اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، ادعا کرد: اقداماتی را برای حفظ سری بودن مذاکرات هسته ای با ایران اتخاذ می کند.
شرکت روسی امنیت اطلاعات کاسپر اسکای فاش کرد: اسرائیل با یک ویروس از سه هتل اروپایی میزبان مذاکرات ایران و 1+5 جاسوسی کرده است.
این شرکت روسی افزود: جاسوسی با ویروس بسیار پیشرفته رایانه ای موسوم به «دوکو» انجام شد. نخستین بار نسخه اولیه این ویروس در سال 2011 کشف شد.
نسخه جدید ویروس به هکرها اجازه می دهد تا کنترل رایانه های هتل ها را در دست بگیرند و به شبکه های دوربین های امنیتی و میکروفن ها دسترسی پیدا کنند.
کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی با پخش گزارشی تاکید کرد: این نخستین بار نیست که رژیم صهیونیستی از مذاکرات هسته ای ایران شنود می کند.(خبرگزاری صدا و سیما)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد