مواد لازم: برنج: 3 پیمانه ، جوانه ماش: 400 گرم ، سینه مرغ: خلال خرد شده ، فلفل دلمه قرمز و سبز: از هر کدام نصف ، قارچ: 6 یا 7 عدد ، نخود سبز و ذرت: از هر کدام یک فنجان ، سس سویا: نصف فنجان ، روغن، نمک و فلفل و زعفران آب کرده: به میزان لازم، پیاز سرخ شده: 4 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۸۰۱۵۸۸

طرز تهیه: ابتدا برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. پیاز را خرد کنید و در یک تابه بریزید و سرخ کرده و بعد به ترتیب، اول گوشت خرد شده مرغ را افزوده و تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای، قارچ، نخودفرنگی پخته‌شده، ذرت، فلفل سیاه و نمک و پودر زنجبیل و همه مواد را مخلوط کرده و تفت دهید. در آخرین مرحله، جوانه را هم اضافه کنید و سریع شعله را خاموش کنید. برای ته‌دیگ پلو سیب‌زمینی را حلقه کنید و با مقداری روغن و زردچوبه کف قابلمه مناسبی بچینید و بعد برنج را با کفگیر روی سیب‌زمینی بریزید و از مواد تفت داده شده، لابه‌لای برنج بریزید و سس سویا را هم کم‌کم روی مواد و پلو ریخته و به همین ترتیب همه برنج و مواد را درون قابلمه بریزید و کره را آب کرده روی برنج داده و پلو را دم کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها