
شهرام ناظری در ابتدای برنامه موسیقی که در باغ آرامگاه خیام برگزار شد، اظهار کرد: انسان نمیداند از کدام مفاخر این شهر سخن بگوید؛ از عطار بگوید یا خیام که البته همین دو بزرگ برای کل بشریت کافی است و از نوابغ و بزرگان معاصر این شهر از استاد شفیعی کدکنی بگوید یا پرویز مشکاتیان یا از کوچهباغهای نیشابور.
او افزود: اگر بخواهیم از نیشابور سخن بگوییم «مثنوی هفتاد من» میشود. این شهر بهلحاظ فرهنگ و تمدن مهمترین شهر ایران بوده و هست و سعادت نصیب من و گروه شده که بعد از حدود 35 سال در این شهر حضور پیدا کنم.
این مراسم با اجرای رباعیاتی از خیام توسط ناظری و گروه همراه او ادامه یافت. همچنین قطعاتی از مولانا، شفیعی کدکنی و اخوان ثالث اجرا و با استقبال حاضران نیز مواجه شد.
در پایان این مراسم فرماندار نیشابور گفت: استاد ناظری دعوت ستاد برگزاری همایش بزرگداشت خیام را قبول کرد و این باعث افتخار است. من اینجا به نمایندگی از مردم نیشابور و همشهریان شفیعی کدکنی و پرویز مشکاتیان و پروفسور صادقی، نشان سیمرغ فیروزه نیشابور را به شوالیه آواز ایران، استاد شهرام ناظری تقدیم میکنم. (ایسنا)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد