طرز تهیه:
ابتدا شکر و نمک و آب لیمو را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید و وقتی شکر، کاملا حل شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. بعد توتفرنگیها را له کرده و به آن اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه آن را هم بزنید. در مرحله آخر ماءالشعیر را به آن اضافه کرده و باز هم آن را مخلوط کنید. بعد مواد را در لیوان بریزید و با یک برش حلقهای لیمو تزئین و از مهمانان خود پذیرایی کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید