آموزش آشپزی: طرز تهیه «بامیه مرغ»

جام جم سرا- مواد لازم: مرغ پخته شده: ۴۰۰ گرم، نان تست: حدود ۸ عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم، تخم‌مرغ: ۲ عدد، شیر: یک فنجان کوچک، جعفری خردشده: ۳ قاشق غذاخوری، پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم، آرد سوخاری: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۹۰۹۶۲
آموزش آشپزی: طرز تهیه «بامیه مرغ»

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را بپزید و از استخوان جدا کنید و آن را ریش ریش کرده و خوب با چنگال له کنید یا چرخ کنید. نان تست‌ها را در ظرف بریزید و شیر را روی آن‌ها بریزید تا نرم شوند و با مرغ مخلوط کنید. تخم‌مرغ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم افزوده و همه مواد را با هم ورز دهید تا یکدست شود. مواد را در قیف بریزید و با ماسوره معمولی، در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. توجه کنید که مخلوط این مواد باید به سفتی خمیر باشد که از ماسوره استفاده کنید. همچنین می‌توانید بدون ماسوره مواد را در دست فرم داده و در پودر سوخاری بغلطانید و بعد سرخ کنید و این پیش‌غذای خوشمزه را تهیه کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
نرم افزار موبایل
-
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
۰
۰
اخوب
یك خواننده
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
۰
۰
من این درست كردم بچه هام خیلی خوش شون اومد
ممنون
نرم افزار موبایل
-
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۵
۰
۰
بیست
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها