روایت سینمایی از شهید زین‌الدین و جاویدالاثر متوسلیان

کارگردان مستند سینمایی «آخرین روزهای زمستان» از پایان نگارش فیلمنامه‌‌هایی درباره شهید مهدی زین‌الدین و شهید احمد متوسلیان خبر داد.
کد خبر: ۷۹۰۳۶۲

محمدحسین مهدویان، کارگردان فیلم مستند «آخرین روزهای زمستان» درباره فعالیت‌های جدید خود به مهر گفت: چندی پیش تحقیق و نگارش درباره شهید مهدی زین‌الدین و جاویدالاثر احمد متوسلیان را آغاز کردم که حاصل مجموع این تحقیق‌ها، نگارش فیلمنامه‌های مستند و داستانی درباره این دو عزیز بزرگوار شد و در صورت تامین بودجه، یکی از این دو پروژه را در سال جاری خواهم ساخت.

او ادامه داد: همچنین یک فیلمنامه داستانی را به اتفاق ابراهیم امینی با عنوان «بازگشت» درباره ورود آزادگان در سال ۱۳۶۹ به ایران نوشته‌ایم. این فیلمنامه رنگ‌مایه طنز دارد و نگاه جدیدی از ورود باشکوه سربازان وطن به ایران را روایت می‌کند و فکر می‌کنم تاکنون از این زاویه به ورود آزادگان نگریسته نشده است.

مهدویان درباره اظهار نظر بهروز افخمی که گفته بود فیلم «خمسه خمسه» را براساس قسمت چهارم از مجموعه تلویزیونی «آخرین روزهای زمستان» می‌سازد نیز گفت: بهروز افخمی از جمله فیلمسازانی است که همواره حامی جوانان فیلمساز بوده است و زمانی که شنیدم می‌خواهد فیلم «خمسه خمسه» را براساس یکی از داستان‌های فرعی سریال «آخرین روزهای زمستان» بسازد، بسیار خوشحال شدم. این مستندساز ادامه داد: زمانی که سریال «آخرین روزهای زمستان» پخش شد، دی‌وی‌دی‌های آن را به افخمی هدیه کردم و از او خواستم این مجموعه را ببیند و نظرش را بگوید.

افخمی خیلی زود تماس گرفت و گفت مجموعه کامل را در طول یک روز دیده و خوشش آمده است. همان زمان گفت که از هر یک از داستانک‌های فرعی این مجموعه می‌توان فیلم‌های سینمایی ساخت و به داستان توپخانه «خمسه خمسه» اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها