برانکو: بردن؛ فلسفه تیم من است

پرسپولیس روز چهارشنبه در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا یک بازی حساس مقابل تیم لخویا در کشور قطر دارد. برانکو ایوانکوویچ، سرمربی پرسپولیس هنگام ترک ایران در فرودگام امام خمینی(ره) آخرین شرایط این تیم را تشریح کرد.
کد خبر: ۷۹۰۰۵۴

برانکو در جمع خبرنگاران ابتدا علت شکست برابر سپاهان را تشریح کرد و بعد به بازی مقابل لخویا پرداخت و در این باره گفت: هر دو گل سپاهان روی اشتباهات بزرگ خود ما به ثمر رسید. درست است که در این بازی شکست خوردیم، اما خوشبینی خوبی از نظر نوع بازی به دست آورده‌ایم.

در آن دیدار شش شانس گلزنی و یک پنالتی که حق ما بود از دست دادیم و بی‌شک سزاوار شکست نبودیم. در مصاف با لخویا هم در مقابل تیمی قرار می‌گیریم که قهرمان فعلی و قدرتمندترین تیم قطر است. آنها با شرایط خاصی مقابل ما صف‌آرایی می‌کنند. در این بازی به دنبال سه امتیاز هستیم و به کمتر از آن راضی نمی‌شویم. فلسفه تیم من پیروزی است و من سرمربی‌ای هستم که این فلسفه را سرلوحه کار خود قرار می‌دهم. باید در نظر بگیریم که همه امکانات را داریم یا نه، پرسپولیس با حضور من حق دفاع مطلق ندارد و فقط باید حمله کنیم.

سرمربی سرخ‌پوشان در رابطه با تغییرات جدید در این باشگاه خاطرنشان کرد: ما اینجا حضور داریم که بازی کنیم طبیعتا آنهایی که در مدیریت قرار دارند به دنبال بهترین راه حل برای باشگاه هستند که به نفع ما باشد و به همین دلیل کسانی به این تیم می‌آیند که این تیم را به دست بگیرند. من مدت کوتاهی است که در پرسپولیس حضور دارم و نمی‌توانم در این باره اظهار نظر کنم و فقط یک مربی هستم. این که چه کسانی قرار است اوضاع باشگاه را به دست بگیرند به دولت بستگی دارد، چرا که مالک اصلی باشگاه است و به طور قطع آنها به دنبال یافتن بهترین راه‌حل هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که مشکل سه بازیکن این تیم که ممنوع‌الخروج شده بودند به کجا رسید، گفت: مشکل این سه نفر حل شده است و تمام بازیکنانم را در اختیار دارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها