انفجار‌های مهیب در جلال‌آباد افغانستان

بر اثر یک سری انفجار‌های انتحاری در شهر جلال‌آباد در استان شرقی ننگرهار، حداقل 33 نفر کشته و بیش از صد نفر زخمی شدند.
کد خبر: ۷۸۹۱۸۷

به گزارش جام‌جم و به نقل از الجزیره انگلیسی، انفجار نخست ساعت 8 و 30 دقیقه به وقت محلی پس از آن صورت گرفت که یک فرد انتحاری چرخ دستی مملو از مواد منفجره خود را در مقابل یکی از شعبه‌های بانک منفجر کرد. فضل احمد شهرزاد، رئیس پلیس استان ننگرهار اعلام کرد درست یک ساعت پس از انفجار نخست، انفجار دیگری در فاصله 60 متری از شعبه بانک صورت گرفت. انفجار سوم نیز در بیرون یک زیارتگاه انجام شد که مجروحی به‌دنبال نداشت. وزارت کشور افغانستان نیز اعلام کرد دو موتورسیکلت مملو از مواد منفجره در نزدیکی محل وقوع این حملات شناسایی و خنثی شد.

بنا به گفته شهرزاد، مجروحان و مصدومان این حادثه به بیمارستان منتقل شدند. در این میان شاهدان به بی.بی.سی گفتند آمبولانس‌ها بسیار دیر به محل حادثه رسیدند و همین موضوع باعث شد تعدادی از مجروحان جان خود را از دست بدهند. گفته می‌شود کارمندان دولت و نیروهای پلیس برای دریافت حقوق خود در مقابل این بانک تجمع کرده بودند.

گروه طالبان اعلام کرد این انفجارها کار این گروه نیست. ذبیح‌الله مجاهد که خود را سخنگوی طالبان معرفی می‌کند، این انفجارها را به دلیل جا گذاشتن تلفات غیرنظامیان محکوم کرده است. در همین حال شهید الله شهید که خود را سخنگوی گروه تروریستی داعش معرفی کرده است، در مصاحبه با برخی منابع خبری مسئولیت حمله انتحاری جلال آباد را برعهده گرفت.

در خبر دیگری، منابعی در افغانستان اعلام کردند پنج شیعه که در جنوب شرقی افغانستان ربوده شده بودند، به قتل رسیدند. این پنج شیعه از هزاره بودند که چهارشنبه در ولایت غزنه ربوده شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از غزنه، رامین علی هدایت، فرماندار این منطقه گفت، این افراد توسط داعش ترور شدند اما محمد علی احمدی معاون وی طالبان را به چنین اقدامی متهم کرد. در خبر دیگری اعلام شد مجلس نمایندگان افغانستان روز گذشته به هر 16 وزیر پیشنهادی دولت وحدت ملی رای تائید داد. به این ترتیب کابینه افغانستان پس از هفت ماه بجز وزارت دفاع تشکیل شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها