دستگیری دزدانی که مقابل آسانسور زورگیری می‌کردند

پلاک سرقتی موتورسیکلت دو پسر شرور که مقابل آسانسور مجتمع‌های مسکونی زورگیری می‌کردند، آنها را در دام پلیس گرفتار کرد.
کد خبر: ۷۸۷۲۰۹

به گزارش جام‌جم، شامگاه 18 فروردین امسال ماموران کلانتری 118 ستارخان هنگام گشتزنی در خیابان لطفعلی‌خان به دو سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت مشکوک و در بررسی‌های اولیه متوجه شدند پلاک موتور سرقتی است.

ماموران در ادامه دو پسر موتورسوار را دستگیر و در بازرسی از آنها، چند دستگاه گوشی تلفن همراه و دو قبضه سلاح سرد کشف کردند.

با انتقال متهمان به کلانتری و انجام تحقیقات اولیه، آنها به زورگیری گوشی تلفن‌های همراه اعتراف کردند.

در ادامه یکی از مالباختگان که زن جوانی بود، شناسایی و در اظهاراتش یادآور شد: ساعت 10 و 30 دقیقه شب پس از ورود به مجتمع محل سکونت خود، قصد سوار شدن به آسانسور را داشتم که ناگهان دو پسر جوان مقابل در آسانسور به سمت من و مادرم حمله‌ور شده و با تهدید چاقو کیف دستی حاوی وجه نقد، دو دستگاه گوشی تلفن همراه و مدارک شناسایی ما را سرقت و با یک دستگاه موتورسیکلت فرار کردند. مادرم پس از این سرقت دچار حمله قلبی شد و اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است.

با انتقال دو متهم به نام‌های حسین بیست و هفت ساله و رضا بیست و هشت ساله به پایگاه دوم پلیس آگاهی، «رضا» به عنوان مجرم سابقه‌دار که بارها به اتهام ارتکاب جرائم مختلف جعل، سرقت، درگیری با ماموران، تخریب اموال عمومی و مواد مخدر دستگیر و روانه زندان شده بود، شناسایی شد.

هر دو متهم که چاره‌ای جز اعتراف نداشتند، به ده‌ها فقره زورگیری به شیوه تهدید مقابل در آسانسور اعتراف کردند.

در ادامه و با بررسی پرونده سرقت‌های مشابه، کارآگاهان موفق به شناسایی تعدادی از شاکیان و مالباختگان در مناطق شمال غرب تهران بویژه در محله‌های گیشا، سعادت‌آباد، آریاشهر، پونک، باغ فیض، ستارخان و... شدند که در زمان استفاده از آسانسور، قربانی شده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها